Stöd min kandidatur till kyrkomötet!

1

Gå och rösta!

Kyrkovalet är din möjlighet att göra din röst hörd och påverka prioriteringarna för Svenska kyrkan, oavsett om det är i församlingen, stiftet eller kyrkomötet. Delar du mina tankar om vad kyrkan bör vara, så får du gärna kryssa mitt namn på Centerpartiets valsedel. Men viktigast är att du går och röstar.

2

Uppmana dina vänner och bekanta att rösta!

Ganska få människor utnyttjar sin rösträtt. Uppmana dem i din närhet att rösta, och berätta gärna för dem om att jag kandiderar och vilka frågor jag vill driva.

3

Sprid mitt budskap!

Berätta gärna på sociala medier att du tänker rösta i kyrkovalet. Vill du, så blir jag glad om du delar mitt material, från hemsidan, Facebook eller Youtube.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top